Tietoturvauutisten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Tietoturvauutisten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse AsetuksetIlmoitukset.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat saada tietoturvauutisia, vaihda Vastaanota Kasperskyn erikoistarjouksia, suosituksia ja uutisia -vaihtokytkin asentoon Käytössä.
    • Jos et halua saada tietoturvauutisia, vaihda Vastaanota Kasperskyn erikoistarjouksia, suosituksia ja uutisia -vaihtokytkin asentoon Ei käytössä.